Keşfet

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

6 Yıldır Bu Müziği Arıyorum !

Statik

Yeni Üye
Viyola
Takasa
Açık
Ürün Durumu
İkinci El
Faturası Var Mı?
Hayır
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle aranızda yeniyim ve sizinle tanıştığıma çok memnunum.

Konu yeri burasımı bilmiyorum. Yanlış kategoriye açtıysam çok özür dilerim.

Şaka yapmıyorum gerçekten 6 yıldır bu müziğin peşindeyim. Bu zamanlar da ise yapay zekaları kullanarak denedim ancak hiçbiri sonuç vermedi. (ChatGPT 4o - Gemini - SoundHound - Shazam vs.)

Genel de trance tarzı dinliyorum. (Psychedelic, Goa, Hi-tech vs.) Bu müziği (arkafonu) ilk duyduğum zaman çok etkilenmiştim.

2017'den beri araştırmadığım yer kalmadı. 'da NCS veya telif içeren ne kadar "Dark Horror Ambient" tarzı içerik varsa hepsini inceledim hatta 'da buna benzer birçok SoundScape araştırdım ama yok arkadaş yok yani.

Bu tarzla ilgili bütün müzik şirketlerine mail attım ama "bilmiyoruz" diye cevap aldım hepsinden. En son "aha-music.com" sitesinde, müziğin ilgili kısmını kesip araştırdım ve sadece şu sonucu verdi "Musikopedie - Most of Life's Gifts Can Be a Curse" lâkin şaka gibi bu müziğin de arkaplanında bu aradığım fon mevcut. Hatta bunu yapan adama mail attım, arkaplanda ki müzik için "75$ ne dersin" diye yazdı :D Yani hani güvenebilsem veya bir Türk olsa belki verirdim o ücreti ancak çok güvenemedim.

İşin ilginç tarafı korku videoları üreten arkadaşlar bu parçayı nasıl bu kadar hızlı ve kolay buluyorlar aklım ermiyor. Yazılabilecek ne kadar keywords varsa didik didik araştırdım ama yok sanırım tedavülden kalktı bu parça..

Çok alternatif şeyler düşünerek araştırma yaptım. Gerek Youtuberlar gibi düşünerek araştırdım gerek bir müzisyen gibi ama yok. Müziğin EDM olduğu biliyorum yani herhangi bir enstrüman kullanılmış olsa ona göre araştırıp daha kolay bulabilirdim.

İnat ettikçe kısırdöngüye döndü iş ve artık bir zaman pes etmiştim kafayı yemiyim diye !

Arkadaşlar bu fon mudur müzik midir nedir elinde olan veya bilen varsa paylaşabilir mi acaba ?

Ücret karşılığında da satın alabilirim sizden hiç önemli değil iş gerçekten inada bindi artık yani müziği sevmeyi geçtim yıllarca bulamadığım şey nedir diye meraktan kafamı duvara vurucam artık !

Nasıl bir müziktir anlamıyorum. Kim yaptı kim üretti ve (genellikle) paranormal video içerik üreticilerinin kolayca bulabildiği bu parçayı nasıl bulamıyorum 6 yıldır hayret ediyorum. Google Gemini ve ücretli ChatGPT 4o dahil araştırmadığım yer, mail atmadığım ses şirketi ve bu fonu kullanmış youtuber'lar kalmadı. Yani artık müzikten de sıkıldım psikolojik olarak iş inada bindi yani bunu yapan kim, kim üretti ve yüksek ihtimalle NCS (Telifsiz) bir arkafon müziği.

Ya arkadaşlar ücret önemli değil gerçekten veririm vallahi inat ettim artık yani rica ediyorum bu müziği bilen, duyan, işiten, bulan varsa benimle ücetli/ücretsiz paylaşabilir mi ?

Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar. (Eğer ücret talep isteyen olursa DM atabilir).

Ekli dosyalar

• soundtrac1k.mp3
    1.5 MB
Reis beni bile meraklandırdın her yere baktım bulamadım .Eğer bulursan bana da haber ver fakat böyle bir şeye 75 Dolar falan vermeye kalkma sakın. Büyük ihtimalle bir soundtrack kaydetmişler bunu da bir yere yüklemişler insanlarda oradan faydalanmış ya da hazır olan fonu kendi oluşturmuş, müziğine eklemiştir. Sana kolay gelsin umarım bulursun müziğini.:((Edit: Sanki bir rap müziğinin girişinde duymuştum bu fonu eskiden. Çok iyi hatırlıyorum kulağıma tanıdık geldi ama müziği şuan hiç hatırlamıyorum çok şey dinledim ve baya zaman geçti üzerinden.)

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bugün yeni bir şey daha keşfettim. "Elias Fassos & RisK (GR) - Summoning the God" bu müziğin arkaplanında da kullanıyorlar :D gerçekten artık sinirlerim çekilmeye başladı ya :D Şimdi mail attım bu müzik sahibine bakalım inşaAllah geri dönüş sağlar. Gerçekten 51. bölge de bu kadar araştırma yapsaydım şimdi ne var ne yok elimdeydi o derece üstlendim konuyu ya :D

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bugün yeni bir şey daha keşfettim. "Elias Fassos & RisK (GR) - Summoning the God" bu müziğin arkaplanında da kullanıyorlar :D gerçekten artık sinirlerim çekilmeye başladı ya :D Şimdi mail attım bu müzik sahibine bakalım inşaAllah geri dönüş sağlar. Gerçekten 51. bölge de bu kadar araştırma yapsaydım şimdi ne var ne yok elimdeydi o derece üstlendim konuyu ya :D
Sizce bu fon müziği sadece bu kadar olabilir mi ? Çünkü attığınız iki müzikte de kısa kısa duyuluyor, duyulan kısımda yüklediğiniz dosyadaki bölüm.Bence siz müziği buldunuz geriye kalan tek şey o fonu müzikten ayırmak. Bence Arka fonu global açık kaynaklı yardımlaşma sitelerinde (mesela biri sound effect paylaşıyor ondan herkes yararlanıyor.)bulabilirsiniz. Böyle üç-beş yer kullanıyorsa bunu sağlayan bir yerde olmalı. Birde hiç elinizdeki müziği youtube'a yüklemeyi denediniz mi ? Belki telif yersiniz telifinde kaynağı çıkar falan.

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.