Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Boss GT1 İncelemesi

art

Yönetici
Yönetici
Keman
Piyano
Selamlar. Sizlere bugün Boss GT1 pedalı hakkında ilk izlenimlerimi paylaşacağım. Pedalı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Kısaca ve uzatmadan çok memnunum arkadaşlar. Memnun olmamda bir kaç sebep bulunuyor. Bunlardan ilki çok basit bir ara yüzü olması. Daha önceden Line6 PODX kullanıyordum. O yüzden basitlik benim için çok önemli bir parametre oldu. Bu açıdan beni tatmin ettin gerçekten. Bir diğer parametre ise kasasının, fiziksel görünüşünün sağlam olması. Bu açıdan da hiç bir sorun çıkmadı. Gayet sağlam bir kasası olduğunu açıkça söyleyebilirim.

Boss GT1 Alınır mı?

-
Evet bence kesinlikle alınır. Bu fiyata Zoom markasının bir kaç modeli var. Ancak Boss çok otorite ve sağlam bir firma. Dolayısıyla benim seçimim her zaman Boss markasından olmuştur.

Boss Gt1 Fiyatı ne kadar?

-
Ben Boss Gt1'i 4850 TL'ye aldım. Hepsiburada sitesinden 2 gün içerisinde geldi.

Kısaca Boss Gt1'in Avantajları Nedir?

- Bence en büyük avantajı hafif, küçük ve çok kullanışlı olması. Ayrıca unutmadan söyleyeyim, mekanizması Boss Gt100'den alınma. Bu bile bir çok şeyi açıklar durumda.

Kısaca Boss Gt1'in Dezavantajları Nedir?

- Bence tek dezavantajı tuner kısmı. Sahnede dolayısıyla yüksek seste algılaması çok zor oluyor. En azından benim enstrümanım olan keman için. Bu benim için dezavantaj durumunda. Ancak çok o kadar çok iyi şey var ki bu pek bir şey ifade etmiyor.

Boss GT1 Keman İçin Uygun mu?

-
Ben Keman için kullanıyorum. Kendim iki tane ton yazdım. Bence kesinlikle uygun. CTL tuşu sayesinde istediğiniz efekti atayabiliyorsunuz. Örneğin ben Delay atadım harika oluyor.

Sözün özü Boss Gt1'den çok memnunum. Almak isteyenler gözü kapalı alabilirler. Merak ettikleriniz varsa yorum kısmından iletebilirsiniz.

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri