Herkese selam
ailesi. Bugün güne mükemmel başlamama sebep olan bir haber gördüm. Bryan Adams Türkiye'ye geliyormuş
2019 yılında Ülker Arenaya gelmişti. O konserine de gitmiştim. Gerçekten harika bir atmosfer vardı. Mükemmel bir konser olmuştu. Yine Ülker Arenada olacakmış konser.
O zaman 200 TL'ye almıştım bileti. Tabii çok uzak bir yerden almıştım ancak gayet keyifliydi. Şu an en ucuz Bryan Adams bileti 64 Dolar olmuş Evet dolarla satılmaya başlamış.
90'ların unutulmaz rock yıldızı Bryan Adams, 2019 yılında İstanbul'da verdiği unutulmaz konserin ardından tekrar Türkiye'ye geliyor. 18 Ekim 2024 tarihinde Ülker Arenada'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Adams, hayranlarını coşturmaya hazır.
2019 Konserinden Hatırlatma:
2019 yılında Ülker Arena'da gerçekleşen Bryan Adams konseri, büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Yaklaşık 10 bin hayranın katıldığı konserde Adams, en sevilen şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir geceye imza atmıştı. Konser sonrası sosyal medyada ve basında da büyük yankı uyandıran Adams'ın performansı, hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı.
Bryan Adams Hakkında:
Bryan Adams'ın müzik tarzı rock, pop ve blues türlerinin bir karışımı olarak tanımlanabilir. Güçlü vokali ve gitar yeteneği ile tanınan Adams, şarkılarında genellikle aşk, romantizm ve hayatın zorlukları gibi temalara yer verir.
Bryan Adams'ın Etkisi:
Bryan Adams, birçok müzisyen üzerinde önemli bir etkiye sahip olmuştur. Bon Jovi, Guns N' Roses, Metallica ve U2 gibi birçok grup Adams'ı ilham kaynağı olarak göstermiştir.
Konseri Kaçırmayın!
Bryan Adams'ın Türkiye konserini kaçırmak istemeyenler biletlerini şimdiden almalı. Bu unutulmaz müzik şölenine siz de katılın!
Ek Bilgiler:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
2019 yılında Ülker Arenaya gelmişti. O konserine de gitmiştim. Gerçekten harika bir atmosfer vardı. Mükemmel bir konser olmuştu. Yine Ülker Arenada olacakmış konser.
O zaman 200 TL'ye almıştım bileti. Tabii çok uzak bir yerden almıştım ancak gayet keyifliydi. Şu an en ucuz Bryan Adams bileti 64 Dolar olmuş Evet dolarla satılmaya başlamış.
Bryan Adams Tekrardan Türkiyeye Geliyor!
90'ların unutulmaz rock yıldızı Bryan Adams, 2019 yılında İstanbul'da verdiği unutulmaz konserin ardından tekrar Türkiye'ye geliyor. 18 Ekim 2024 tarihinde Ülker Arenada'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Adams, hayranlarını coşturmaya hazır.
2019 Konserinden Hatırlatma:
2019 yılında Ülker Arena'da gerçekleşen Bryan Adams konseri, büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Yaklaşık 10 bin hayranın katıldığı konserde Adams, en sevilen şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir geceye imza atmıştı. Konser sonrası sosyal medyada ve basında da büyük yankı uyandıran Adams'ın performansı, hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştı.
Bryan Adams Hakkında:
- 5 Kasım 1959'da Kanada'nın Kingston şehrinde doğdu.
- Müzik kariyerine 1970'lerin sonlarında başladı.
- İlk albümü "Bryan Adams" 1980 yılında yayınlandı.
- 1984 yılında "Reckless" albümüyle dünya çapında büyük bir üne kavuştu.
- "Summer of '69", "(Everything I Do) I Do It for You", "Heaven", "Run to You", "Please Forgive Me", "Have You Ever Really Loved a Woman?", "All for Love", "I Finally Found Someone" ve "When You're Gone" gibi unutulmaz şarkılara imza attı.
- 14 stüdyo albümü ve 50'den fazla hit şarkısı var.
- Dünyada 100 milyondan fazla albüm sattı.
- Grammy Ödülü, Juno Ödülü ve MTV Video Müzik Ödülü de dahil olmak üzere birçok prestijli ödül kazandı.
- Müzik kariyerinin yanı sıra fotoğrafçılık ve filantropi ile de ilgileniyor.
- 2006 yılında "The Bryan Adams Foundation" adlı bir vakıf kurdu ve bu vakıf aracılığıyla birçok hayırseverlik projesine katkıda bulundu.
- 2010 yılında "Picturing the World" adlı bir fotoğraf kitabı yayınladı.
- 2014 yılında "Wounded: The War Within" adlı bir belgesel filmin yönetmenliğini üstlendi.
Bryan Adams'ın müzik tarzı rock, pop ve blues türlerinin bir karışımı olarak tanımlanabilir. Güçlü vokali ve gitar yeteneği ile tanınan Adams, şarkılarında genellikle aşk, romantizm ve hayatın zorlukları gibi temalara yer verir.
Bryan Adams'ın Etkisi:
Bryan Adams, birçok müzisyen üzerinde önemli bir etkiye sahip olmuştur. Bon Jovi, Guns N' Roses, Metallica ve U2 gibi birçok grup Adams'ı ilham kaynağı olarak göstermiştir.
Konseri Kaçırmayın!
Bryan Adams'ın Türkiye konserini kaçırmak istemeyenler biletlerini şimdiden almalı. Bu unutulmaz müzik şölenine siz de katılın!
Ek Bilgiler:
- Konser tarihi 18 Ekim 2024 olup saat 19:00'da başlıyacaktır.
- Bilet fiyatları 64 dolardan başlayacak.
- Konser hakkında daha fazla bilgi için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.