Gitar akort etme sitesi bir çok kişi tarafından sorulan soruların başında geliyor. Forumumuzda da gerek direkt mesajdan olsun gerek ise sosyal mecralardan olsun gelmiştir. Gitarı akort etmek için aslında bir çok farklı yöntem var. Bunlardan bazıları Diyapazon ile akort yapma, bazıları ise akort cihazı ile akort yapmadır. Tabii ne akort cihazının ne de Diyapazonun olmadığı bir gün de hayal edilebilir. Bu senaryo tabii evde ve bilgisayarı olan bireyler için geçerli Burada ise Online Akort Siteleri devreye giriyor.
Online Akort Siteleri
Bugün sizlere Gitar akort etme sitelerini paylaştık. İlk site benim her zaman favorim olacaktır. Gerçekten çok işlevsel ve keyifli bir site. Sizin de önerileriniz varsa konuya yazabilirsiniz.
Online Akort Siteleri
- Akort yapma sitelerinin başında benim için ProGuitar sitesi geliyor. Harika bir animasyonu ile gerçekten tam bir Akort Cihazı hissiyatı uyandırıyor. Siteye girdiğiniz de dilerseniz herhangi bir notayı duyarak akort yapabilir ya da mikrofonunuzu aktif ederek akort yapabilirsiniz. Siteye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.
- Bir diğer akort yapma sitesi ise Fender'in orijinali sitesinde bulunuyor. Anladığım kadarıyla buradan mikrofon ile akort yapma opsiyonu yok. Ancak duyarak akort edebilirsiniz. Yine animasyonları gayet keyifli. Fender'in akort yapma sitesine
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bugün sizlere Gitar akort etme sitelerini paylaştık. İlk site benim her zaman favorim olacaktır. Gerçekten çok işlevsel ve keyifli bir site. Sizin de önerileriniz varsa konuya yazabilirsiniz.