Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.
Uyarı
Lütfen üye olduktan sonra E-postanızıkontrol ediniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba forum halkı. İstanbul da yaşıyorum. Gitarımın tellerini değiştirmek istiyorum. Ortalama fiyatlar ne kadar acaba? Kendim takabiliyorum ama çok iyi değilim. Bir profesyonelin takması çok iyi olacaktır.
Sakarya'da 90 TL'ye (tel+takım ücreti) yaptırmıştım bu işlemi. Telin 50 TL ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Takımı da 40 TL ye denk geliyor. Ama bu aylar önceydi. Şehir farkını ve zaman geçimini ortaya katarsak, yaklaşık olarak 60 70 TL yi bulacaktır.
Hiç İstanbul'a gitmemiş olmam ve uzun süredir teli internetten sipariş etmemle kendi takmam sonucu bu fiyatın tahmini olduğunu unutmamalıyız..
Re telinizin akordunun hiç bozulmamasını dilerim. İyi çalışmalar ♡
Sakarya'da 90 TL'ye (tel+takım ücreti) yaptırmıştım bu işlemi. Telin 50 TL ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Takımı da 40 TL ye denk geliyor. Ama bu aylar önceydi. Şehir farkını ve zaman geçimini ortaya katarsak, yaklaşık olarak 60 70 TL yi bulacaktır.
Hiç İstanbul'a gitmemiş olmam ve uzun süredir teli internetten sipariş etmemle kendi takmam sonucu bu fiyatın tahmini olduğunu unutmamalıyız..
Re telinizin akordunun hiç bozulmamasını dilerim. İyi çalışmalar ♡