• Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Uyarı

Lütfen üye olduktan sonra E-postanızı kontrol ediniz!

okangelal

Yeni üye
Herkese merhaba forum halkı. İstanbul da yaşıyorum. Gitarımın tellerini değiştirmek istiyorum. Ortalama fiyatlar ne kadar acaba? Kendim takabiliyorum ama çok iyi değilim. Bir profesyonelin takması çok iyi olacaktır.

Çözüm
Merhabalar,

Sakarya'da 90 TL'ye (tel+takım ücreti) yaptırmıştım bu işlemi. Telin 50 TL ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Takımı da 40 TL ye denk geliyor. Ama bu aylar önceydi. Şehir farkını ve zaman geçimini ortaya katarsak, yaklaşık olarak 60 70 TL yi bulacaktır.

Hiç İstanbul'a gitmemiş olmam ve uzun süredir teli internetten sipariş etmemle kendi takmam sonucu bu fiyatın tahmini olduğunu unutmamalıyız.. :)

Re telinizin akordunun hiç bozulmamasını dilerim. İyi çalışmalar ♡

f4tih

Akustik Gitar
Solist
Merhabalar,

Sakarya'da 90 TL'ye (tel+takım ücreti) yaptırmıştım bu işlemi. Telin 50 TL ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Takımı da 40 TL ye denk geliyor. Ama bu aylar önceydi. Şehir farkını ve zaman geçimini ortaya katarsak, yaklaşık olarak 60 70 TL yi bulacaktır.

Hiç İstanbul'a gitmemiş olmam ve uzun süredir teli internetten sipariş etmemle kendi takmam sonucu bu fiyatın tahmini olduğunu unutmamalıyız.. :)

Re telinizin akordunun hiç bozulmamasını dilerim. İyi çalışmalar ♡

Çözüm