Bu sene başında, kendi yaptığım ve dinlediğim müzikleri tekrar elden geçirerek albüm haline getirdim,
yaklaşık 25 yıldır müzikle ilgileniyorum, hakkımda detaylı bilgiyi profilimde hakkında bölümüne de yazdım
ayrıca içinde basın bülteni, diskografi, hakkımda bölümleri barındıran web sitem imdatbesikciofficial.blogspot.com
Ağırlıklı olarak Elektronik müzik yapıyorum, albümlerimin hepsi acid, techno enstrümantal 1 albüm ve 1 single karadeniz techno tarzında.
buraya albümlerin YouTube linklerini bırakıyorum, her albüm için bir konu açacağım yoksa karışacak.
Parçalarımdan birisine söz yazıp söyleyebilecek olanlar bana demo yapıp gönderebilirler, eğer uygunsa single çıkarabiliriz.
Müzik dağıtım şirketini değiştirdiğim için bu albüme şimdilik SoundCloud üzerinden de ulaşabilirsiniz.
Spotify sanatçı linki
Apple müzik sanatçı linki
Youtube Müzik sanatçı linki
HYPER ACID
Wake Up! (Acid Is Here)
NeuroAcid
Hyperstate
Acid Dawn
Distortion Protocol
Acid Collapse
Synthetic Surge
System Override
Phase Collapse
Acid Vortex
Spectral Burn
Bassline Breakdown
Voltage Drift
yaklaşık 25 yıldır müzikle ilgileniyorum, hakkımda detaylı bilgiyi profilimde hakkında bölümüne de yazdım
ayrıca içinde basın bülteni, diskografi, hakkımda bölümleri barındıran web sitem imdatbesikciofficial.blogspot.com
Ağırlıklı olarak Elektronik müzik yapıyorum, albümlerimin hepsi acid, techno enstrümantal 1 albüm ve 1 single karadeniz techno tarzında.
buraya albümlerin YouTube linklerini bırakıyorum, her albüm için bir konu açacağım yoksa karışacak.
Parçalarımdan birisine söz yazıp söyleyebilecek olanlar bana demo yapıp gönderebilirler, eğer uygunsa single çıkarabiliriz.
Müzik dağıtım şirketini değiştirdiğim için bu albüme şimdilik SoundCloud üzerinden de ulaşabilirsiniz.
Spotify sanatçı linki
Apple müzik sanatçı linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Youtube Müzik sanatçı linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
HYPER ACID
Wake Up! (Acid Is Here)
NeuroAcid
Hyperstate
Acid Dawn
Distortion Protocol
Acid Collapse
Synthetic Surge
System Override
Phase Collapse
Acid Vortex