Selamlar. Yaklaşık 2,5 - 3 yıldır Marshall Majör 3 kullanıyorum. Sizlere iyi yönlerini ve kötü yönlerini yazmak istedim. Öncelikle benim aldığım zaman döviz bu kadar yüksek olmadığı için fiyatlar da görece düşüktü. Ben 999 TL'ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Belki bir 50 TL daha düşük olabilir. Biraz araştırdığım da ise şu an fiyatlarından diğer her şeye göre aşırı yükselmediğini gördüm. Yani halâ alınabilir bir ürün bana göre. Media Mark'ta 1289 TL gibi bir fiyata satılıyor. N11'de bir satıcı da 1999 TL'ye gördüm. Bir kaç pazaryerin de tamamen stokta gözükmüyor. Ben de direkt Media Mark'tan almıştım. Fiyat olarak cidden bu ekonomiye göre bile alınabilir bir ürün.
Ürünü dediğim gibi 2,5 -3 yıldır kullanıyorum. Bir kere bile tamir ya da garanti yüzü görmedi. İnanılmaz sağlam bir ürün. Tabii kozmetik olarak hafif aşınmalar oluyor. Ancak bu sizin kullanımınıza bağlı olarak değişecektir. Ben biraz önemsemeden kullanıyorum. Şimdi sizlere listeli bir şekilde Artı ve Eksi yönlerini paylaşacağım.
Artı Yönleri
Eksi Yönleri
Evet tamamen tarafsız bir şekilde anlatmaya çalıştım. Genel hatlarıyla çok memnunum. Ancak kulak acıtması ve kafa ağrıtması bazen ciddi olabiliyor. Bu yüzden 1-2 saat kullanımdan sonra biraz dinlenmek gerekiyor. Tabii ölümcül bir sorun değil. Harika ses kalitesine ve şarjının çok iyi olmasına göre böyle bir eksi bir olay pekte sorun teşkil etmeyebilir. Dolayısıyla önerebileceğim bir kulaklık.
Bugün Marshall Majör 3 kulaklık hakkında deneyimlerimi sizlere ilettim. Umarım faydasını görürsünüz. Daha fazla kulaklık tavsiyesi için lütfen altta bulunan yorum kısmından bizlerle iletişime geçiniz.
Ürünü dediğim gibi 2,5 -3 yıldır kullanıyorum. Bir kere bile tamir ya da garanti yüzü görmedi. İnanılmaz sağlam bir ürün. Tabii kozmetik olarak hafif aşınmalar oluyor. Ancak bu sizin kullanımınıza bağlı olarak değişecektir. Ben biraz önemsemeden kullanıyorum. Şimdi sizlere listeli bir şekilde Artı ve Eksi yönlerini paylaşacağım.
Artı Yönleri
- Bluetooth ile çalışan bir kulaklık olması.
- Yanında uzun bir AUX kablosu vermeleri. Bayağı kaliteli bir kablo.
- Şarjı harika gitmesi. Günde ortalama 2-3 saat kullanımda 3 haftaya kadar gidiyor.
- Kaliteli malzemeden yapılması. Dolayısıyla hemen bozulmuyor.
- Bir tuşla ses açılıp kapatılması, seviyesi ayarlanması, şarkı değiştirilmesi ve arama cevaplanması.
- Şarjının hızlı olması. Ortalama 1-2 saat içerisinde oluyor.
Eksi Yönleri
- 2-5 saat kullanımdan sonra kulaklarınızı ve kafanızı ağrıtması. Bu bazı zamanlar çok ciddi bir olay oluyor. Özellikle otobüs yolculukların da ve mix süreçlerinde.
- Yanında kılıf verilmemesi.
Evet tamamen tarafsız bir şekilde anlatmaya çalıştım. Genel hatlarıyla çok memnunum. Ancak kulak acıtması ve kafa ağrıtması bazen ciddi olabiliyor. Bu yüzden 1-2 saat kullanımdan sonra biraz dinlenmek gerekiyor. Tabii ölümcül bir sorun değil. Harika ses kalitesine ve şarjının çok iyi olmasına göre böyle bir eksi bir olay pekte sorun teşkil etmeyebilir. Dolayısıyla önerebileceğim bir kulaklık.
Bugün Marshall Majör 3 kulaklık hakkında deneyimlerimi sizlere ilettim. Umarım faydasını görürsünüz. Daha fazla kulaklık tavsiyesi için lütfen altta bulunan yorum kısmından bizlerle iletişime geçiniz.