Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Valentino klasik gitarlar iyi mi kötü mü ?

minikmito

Yeni Üye
Akustik Gitar
İkinci el Valentino klasik gitar aldım, sizce çok kötü bir marka mı yoksa iyi mi ? İnternette aynısını bulamadım.

Ekli dosyalar

• IMG_20250316_214321.webp
    IMG_20250316_214321.webp
    266.2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250316_214336.webp
    IMG_20250316_214336.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250316_214342.webp
    IMG_20250316_214342.webp
    199.1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250316_214347.webp
    IMG_20250316_214347.webp
    211.9 KB · Görüntüleme: 3
Valentino klasik gitarlar çok bilinen bir marka değil ama genelde giriş seviyesi için üretilmiş enstrümanlar. Elime geçen birkaç Valentino gitarı deneme fırsatım oldu, açıkçası malzeme kalitesi çok iyi değil, özellikle klavye ve perde işçiliği biraz zayıf kalıyor. Ses olarak da derinlikten yoksun, biraz metalik ve bas eksikliği hissediliyor.

Ama şu var: Eğer rahat çalınıyor ve sana hitap ediyorsa, çok da takılma. Sonuçta gitarın nasıl çaldığınla daha çok alakası var. Eğer biraz daha iyi ses almak istersen kaliteli teller takmayı deneyebilirsin. İkinci el aldıysan fiyata göre değerlendir, çok ucuza geldiyse kötü bir alışveriş olmamıştır.

Valentino klasik gitarlar çok bilinen bir marka değil ama genelde giriş seviyesi için üretilmiş enstrümanlar. Elime geçen birkaç Valentino gitarı deneme fırsatım oldu, açıkçası malzeme kalitesi çok iyi değil, özellikle klavye ve perde işçiliği biraz zayıf kalıyor. Ses olarak da derinlikten yoksun, biraz metalik ve bas eksikliği hissediliyor.

Ama şu var: Eğer rahat çalınıyor ve sana hitap ediyorsa, çok da takılma. Sonuçta gitarın nasıl çaldığınla daha çok alakası var. Eğer biraz daha iyi ses almak istersen kaliteli teller takmayı deneyebilirsin. İkinci el aldıysan fiyata göre değerlendir, çok ucuza geldiyse kötü bir alışveriş olmamıştır.
Öncelikle teşekkür ederimm, kılıfla beraber 1200 TL ye aldım. Ama telleri çok eski olduğu için 200 TL ye tel taktırdım. O şekilde pahalıya aldım galiba :(

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri