Selamlar. Yaklaşık 6 aydır Presonus Eris 3.5 sahibiyim. Referans monitörü alma sürecinde gerçekten çok araştırma yaptım. Ülkenin bu durumunu da katarsak ürün tercihlerimiz fiyat performans oluyor. Bende bu monitörü alırken buna dikkat ettim. Öncelikle ürünün kozmetiğinden başlamak istiyorum. Kozmetik olarak benden tam puan aldı. Çok memnunum. Açma kapama tuşu olsun kabloları birbirine bağlama mekanizması olsun gayet başarılı. Ayrıca plastiğin kalitesi vs bunlarda harika üretilmiş.
Presonus Eris 3.5 monitörün ses kalitesi nasıl peki?
Eğer çok büyük bir odanız varsa ya da çok sert müzikler yapıyorsanız tavsiye etmem bu boyutunu. Benim odam küçük ve görece yumuşak müzikler yapıyorum bana yetiyor. Ancak ses seviyesini sona yakın açınca patlamalar vs gelmeye başlıyor. Ya da enstrümanın sesini biraz açınca patlamalar, peak yapmalar başlıyor. Monitör düşük seviyede harika iş yapıyor. Ancak ses seviyesi çok yüksek sayılmaz. Bana yetiyor ama bunu bilerek almakta fayda var.
Presonus Eris 3.5 monitörün ses kalitesi nasıl peki?
Eğer çok büyük bir odanız varsa ya da çok sert müzikler yapıyorsanız tavsiye etmem bu boyutunu. Benim odam küçük ve görece yumuşak müzikler yapıyorum bana yetiyor. Ancak ses seviyesini sona yakın açınca patlamalar vs gelmeye başlıyor. Ya da enstrümanın sesini biraz açınca patlamalar, peak yapmalar başlıyor. Monitör düşük seviyede harika iş yapıyor. Ancak ses seviyesi çok yüksek sayılmaz. Bana yetiyor ama bunu bilerek almakta fayda var.