Reklam, Dizi ve Sinema projelerimizde zaman zaman müzisyenlere ihtiyaç duymaktayız...
Timpani'den Bateri'ye, Keman'dan Çello'ya, Korno'dan Klarnet'e Hangi Enstruman olursa olsun sizde ihtiyaç halinde şansınızı denemek, vaktinizi değerlendirmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Ancak lütfen aşağıdaki notları okumadan ulaşmayınız.
Önemli Notlar:
Bir Eğlence Mekanı değil cast ajansıyız, sabit maaşlı işler değildir.
Düzenli iş arayanlar için uygun bir iş değildir.
Müzik Üretim Ajansı değiliz, yani aranjör veya beste aramıyoruz.
Dizi , Sinema, Reklam Çekimlerinde oyuncu olarak yer alabilecek kişiler arıyoruz
Başka Ajanslarda veya Menajerde dosyanızın olmaması önemlidir (hiç etik olmayan saçma sorunlar yaşanıyor)
Lütfen Aramadan Önce yukarıda yazanları okuyunuz
Başvuru için
İsim Soy isim;
Yaş;
Nerede yaşadığınız;
Çaldığınız Enstrumanlar;
Fotoğraf:
Tanıtım Videosu mutlaka yatay ve güzel sade çekilmiş olmalı.
ve Performans videosu iletmeniz gerekiyor.
Tarih ve Bütçe gibi detaylar iş bazında değişmekte olup, ilk etap yani sunumunuz yapıldıktan sonra , seçkiye giren isimler arasındaysanız müsaitlik için size ulaşıp o iş üzerinden detayları paylaşacağız.
İşlerin yüksek oranı İstanbul'da olmakla beraber seyahat sorunu olmayanlar şehir dışından da başvuru yapabilirler.
Kayıt Ücreti vb gibi durumlar söz konusu değildir.
Barış ve Sevgi ile
Whatsapp: 0850 303 31 96
web :
İnstagram : @gokhankaradumanmenajerlik
Timpani'den Bateri'ye, Keman'dan Çello'ya, Korno'dan Klarnet'e Hangi Enstruman olursa olsun sizde ihtiyaç halinde şansınızı denemek, vaktinizi değerlendirmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Ancak lütfen aşağıdaki notları okumadan ulaşmayınız.
Önemli Notlar:

Lütfen Aramadan Önce yukarıda yazanları okuyunuz
Başvuru için
İsim Soy isim;
Yaş;
Nerede yaşadığınız;
Çaldığınız Enstrumanlar;
Fotoğraf:
Tanıtım Videosu mutlaka yatay ve güzel sade çekilmiş olmalı.
ve Performans videosu iletmeniz gerekiyor.

Barış ve Sevgi ile
Whatsapp: 0850 303 31 96
web :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İnstagram : @gokhankaradumanmenajerlik