Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Techno Of istanbul - Albüm Tanıtım

imdatbesikci

Üye
Kemençe
Bu sene başında, kendi yaptığım ve dinlediğim müzikleri tekrar elden geçirerek albüm haline getirdim,
yaklaşık 25 yıldır müzikle ilgileniyorum, hakkımda detaylı bilgiyi profilimde hakkında bölümüne de yazdım
ayrıca içinde basın bülteni, diskografi, hakkımda bölümleri barındıran web sitem imdatbesikciofficial.blogspot.com
Ağırlıklı olarak Elektronik müzik yapıyorum, albümlerimin hepsi acid, techno enstrümantal 1 albüm ve 1 single karadeniz techno tarzında.
buraya albümlerin YouTube linklerini bırakıyorum, her albüm için bir konu açacağım yoksa karışacak.

Parçalarımdan birisine söz yazıp söyleyebilecek olanlar bana demo yapıp gönderebilirler, eğer uygunsa single çıkarabiliriz.

Müzik dağıtım şirketini değiştirdiğim için bu albüme şimdilik SoundCloud üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Müzik dağıtım şirketini değiştirdiğim için bu albüme şimdilik SoundCloud üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Spotify sanatçı linki

Apple müzik sanatçı linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.

Youtube Müzik sanatçı linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link! Görmek İçin Üye Olunuz. Giriş yap veya üye ol.

Techno Of istanbul

Oy Sevdugum

Azeri Girl

Get a way

Green Valley

My Dreams

My Love

Rose Garden

synth-Turk

Silence Of The Night

Son düzenleme:

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri