Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

AGS sınavı için kaynak önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icerik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icerik

Yönetici
Yönetici
Selamlar, son dönemde AGS sınavı için kaynak önerisi arayan çok fazla kişi görüyorum ama net ve derli toplu bir başlık bulamadım. O yüzden hem kendim hem de AGS sınavına hazırlanan herkes için burada kapsamlı bir konu açmak istedim.

Özellikle müzik öğretmenliği AGS sürecinde hangi AGS kaynakları gerçekten işe yarıyor, hangi AGS kitapları güncel sisteme daha uygun, AGS konu anlatımı için hangi yayınlar tercih edilmeli, AGS soru bankası olarak en çok hangilerinden verim aldınız bunları merak ediyorum. Çünkü AGS sınavı yeni olduğu için kaynak bolluğu var ama kaliteli AGS hazırlık kaynağı bulmak gerçekten zor.

Şu an birçok kişi AGS çalışma programı oluştururken doğru AGS ders notu, doğru AGS deneme sınavı ve doğru AGS soru bankası arıyor. Ama yayınevleri de yeni yeni içerik ürettiği için “en iyi AGS kaynağı hangisi” sorusu sürekli ortada kalıyor. Özellikle çıkmış sorulara benzer soru tarzı olan AGS hazırlık kitapları ya da gerçekten sınav mantığını oturtan AGS konu anlatım setleri varsa paylaşırsanız çok faydalı olur.

Biraz daha detaya girersek:

• Temel için en iyi AGS konu anlatımı hangisi
• Pratik için en iyi AGS soru bankası hangisi
• Seviye ölçmek için en iyi AGS deneme sınavı hangisi
• Online AGS kursu veya PDF AGS notları kullanan var mı
• Müzik öğretmenliği AGS özelinde ayrı çalışan kaynak önerisi olan var mı

Benim gibi AGS sınavına yeni başlayanlar için de, sürecin ortasında olanlar için de bu başlık baya referans olur diye düşünüyorum. Özellikle gerçekten çözüp memnun kaldığınız AGS kaynak önerisi paylaşırsanız hem zaman kaybı yaşamayız hem de doğru AGS çalışma materyalleriyle ilerleriz.

Siz AGS sınavı için hangi kaynakları kullanıyorsunuz, en verimli bulduğunuz AGS kitabı veya AGS soru bankası hangisi? Detaylı yazarsanız süper olur.

Konuyu kimler okuyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Neden Muzisyen.NET'e Üye Olmalıyım?

Çünkü müzisyenlerin birbirine ihtiyacı var. Eğer üye olmayı tercih ederseniz, bir çok kişiye faydanız dokunabilir. Ayrıca bir çok kişinin de size faydası dokunabilir.

Geri